Z-DOOR Zrt.

Vállalkozásunk 2013-ban alakult, de munkatársainkon keresztül már 1997. óta működünk az építőipar területén. Építőipari kivitelező tevékenységünket jelenleg elsősorban generálkivitelezőként, illetve saját beruházásainkban is végezzük. Társaságunk több mint 10 éve együtt dolgozó, összeszokott fiatalos szellemiségű munkatársakból álló mérnökiroda. Célzottan keressük az intenzívebb mérnöki munkát igénylő bonyolultabb beruházásokat, amely próbára teheti a kihívásokat szerető saját és együtt dolgozó mérnökgárdát. A létesítményvezetést, előkészítést építész-, magasépítő és gépészmérnökeink, valamint technikusaink végzik, tapasztalt helyszínen dolgozó építésvezetőinkkel együtt. Az előkészítést VIKING PROJEKT MANAGER programmal végezzük, melyek a szerződések, szállítások, időütemezések alapját képezi.

Cégünk tervező részlege tapasztalt és magasan képzett tervezőkel és folyamatosan fejlődő eszközparkkal, valamint kialakult több éve együttdolgozó szakági tervezői csapattal működik. Megbízásaink jelentős részét eleinte az ipari épületek tervezése, később lakóépületek (társasházak), oktatási intézmények, és középületek építészeti és belsőépítészeti tervezése, valamint városrendezési feladatok adták. Munkánk során a megrendelő igényeinek elsődlegessége mellett a funkció diktálta feltételrendszerben törekszünk megtervezni gazdaságosan felépíthető és üzemeltethető épületeket. Az irodából kikerült munkákra egységesen jellemző a funkcionalista, modern szemléletű építészeti eszközhasználat és megformálás.

Kiemelten kezeljük és generálkivitelezőként vállaljuk könnyűszerkezetes csarnokok építését saját magunk által gyártott acél szerkezetből, de vasbeton és hagyományos technológiával megtervezett projektre is szívesen adunk árajánlatot. Mérnökgárdánk 20 éves tapasztalattal végzi komplex projektek megvalósítását, a projektek elszámolását, pályázatunk komplett lebonyolítását akár német vagy angol nyelvű dokumentálással is.

2002-ben kollegáinkkal Építészeti Mesterdíjat kaptunk a Budapest Corinthia Szálló homlokzat felújítási munkájának elvégzéséért. Több rangos szakmai díjban és elismerésben részesültünk az elmúlt évek alatt.

Szolgáltatások

GENERÁL KIVITELEZÉS

Célzottan keressük az intenzívebb mérnöki munkát igénylő bonyolultabb beruházásokat, amelyek kihívásokat állítanak mérnökgárdánk elé. A régóta együttdolgozó, energikus csapatunkra szabottan végezzük a közületi és ipari létesítmények kivitelezését.

GENERÁL TERVEZÉS, SZAKÉRTÉS

Elsősorban középületek, ezen belül oktatási épületek, ipari objektumok generál tervezését végezzük építész-, épületgépész mérnökök, és technikusok alkalmazásával, számos szakági tervező alvállalkozói bevonásával.

BELSŐÉPÍTÉSZET

Válalljuk igényes, magas színvonalú enteriőrök kivitelezését belföldi és külföldi referenciával.Kérjük tekintse meg referenciáinkat!